Angello

Vážený pane Klabal a ostatní pracovníci,

Jak jsem slíbila posílám  společně  s Angellem 2 fotky s vozíčkem, na kterém je Angello, který je v současné době po 5 -té operaci nohy a čeká ho ještě jedna operace. Zatím nechodí, fotky jsou cca 1 měsíc staré a to v době před pátou operací nohy. Jde to, sama se řídím heslem - nikdy nezůstaneš sám, jsem s Tebou a pomůžu Ti.

Vozíček moc Angellovi pomohl, šířím Vám v Hradci Králové reklamu a věřím, že takto pomůžeme dalším chovatelům, kteří si nevědí rady co s postiženým a nechodícim psem.

V lednu 2019 se chystáme společně s ochrnutými basketbalisty, kteří jsou rovněž upoutáni na vozíčku na charitativní akci společně s ochrnutými psy na vozíčku, jako upozornění na to, že mezi námi žijí těžce postižení lidé a psi, kteří to nevzdali a žijí jako nechodící dál. Výtěžek této akce, turnaje vozíčkářů, za podpory vozíčkových psů a jejich majitelů půjde na kliniku ortopedie Duchek s.r.o. Praha, na operaci ochrnutých a nechodících psů z útulků, kteří by jinak nechodili a tak neměli šanci na umístění do rodin.

Držte nám palce, at´se to povede a vybereme, co nejvíce a dáme osobně těm nejpotřebnějším.

Výběr zvířat na operace provede sám pan doktor Duchek za pomoci kliniky a pracovníků útulků, pro které pracuje. Vše je pod právní kontrolou.

Další fotky a zprávy budou následovat.

Všem pracovníkům společnosti Monty velké dík a chválu.

V úctě Váš věrný pudlík Angello se svojí obětavou paničkou, která mě neopustila v nejhorších chvílích  života